Najlepšie outfity krások z Česka a Slovenska, tieto boli TOP v tomto týždni: Odvážna MISS Hrivňáková a trendy elegantná Vanda Janda

Fotogaléria
Známe krásky ukázali sexi outfity Zdroj: Instagram

Slovenské a české fashionisty boli ja počas uplynulého týždňa neprehliadnuteľné. Niektoré stavili na pohodu, iné siahli po poriadne sexi kúskoch. Najväčším prekvapením bol outfit úradujúcej Miss Slovensko.

Žiadnu ženu by sme nemali súdiť na základe toho, čo si oblieka. Kým jedna sa cíti najlepšie v teniskách a teplákoch, iná by si bez podpätkov deň predstaviť nevedela. Móda je inšpiratívna hra, v ktorej si každý určí svoje pravidlá.

Skvelou inšpiráciou však môžu byť outfity známych Sloveniek. Ak vo vašom šatníku prevláda čierna, určite vás upúta JankaTopanka. Odvážna bola aj Magdaléna Šebestová, ktorá si obliekla rafinovaný top na premiéru filmu Betlehemské svetlo...

Sophia Hrivňáková

Mimo svojej komfortnej zóny vyskočila počas uplynulých dní sympatická Sophia Hrivňáková. Úradujúca slovenská kráľovná krásy si obliekla biely nohavicový kostým, v ktorom vyzerala ako bohyňa.

Šmrnc celému outfitu v tomto prípade však dodal doplnok, na ktoré by zrejme mnohé ženy odvahu nemali. Misska si totiž pod blazer obliekla čierny kožený popruh od slovenskej značky Lucre. Podobný outfit od tejto krásky zrejme nikto nečakal!

Fotogaléria
Miss Slovensko Sophia Hrivňáková Zdroj: instagram.com

FashionSpy

Zimné bundy a kabáty počas uplynulého týždňa odhodila úspešná módna blogerka FashionSpy. Mirka sa spolu s rodinou vybrala na vytúženú dovolenku, ktorú jej predtým dvakrát prekazila pandémia.

V našich končinách si na podobné outfity ešte zopár týždňov počkáme, no ak sa chystáte na dovolenku, nemali by ste nikdy zabudnúť na jednoduché biele tričko. To môžete doplniť o široké nohavice zakončené čipkovanou aplikáciou. Tenisky či žabky vymeňte za trendy podpätky a dovolenkový outfit máte hotový.

Fotogaléria
Blogerka FashionSpy Zdroj: instagram.com

Simona Milková

Menej je niekedy viac. Týmto heslom sa vo svojich outfitoch riadi slovenská blogerka Simona Milková, ktorá kombinuje kúsky z druhej ruky a vintage obchodov.

Ak ste si mysleli, že in môžete byť len v novom oblečení, tak vás určite aj tento outfit presvedčí o opaku. Kombinácia modrého denimu s čiernou a bielou nikdy nebude out. A ak chcete celému looku dodať nejakú drámu", postačí ak siahnete po šiltovke.

Fotogaléria
Blogerka Simona Milková Zdroj: Instagram

Magdaléna Šebestová

Niekdajšia Misska Magdaléna Šebestová nikdy nevyzerala zle, no v posledných týždňoch doslova žiari. Po boku nového partnera je brunetka evidentne spokojná a vidieť to aj na jej výzore.

Na očakávanú premiéru českého filmu Betlehemské svetlo od Jana Svěráka si Magdaléna obliekla rafinovaný biely top no pútala aj výraznou oranžovou kabelkou. Šaty v podobnom strihu si modelka pred pár dňami obliekla aj na Let's Dance.

Fotogaléria
Magdaléna Šebestová Zdroj: Maxic Box Slovakia

Karin Rothová

Ak sledujete šou Svadba na prvý pohľad, určite vám do oka padla sympatická Karin Roth. Mladá Slovenka síce študuje vo Viedni, no spolu so svojim televíznym manželom prišla do Telerána, kde ukázala nový blond účes.

Karin si obliekla modrý teplákový komplet značky Where Was There Was, v ktorom skvelo vynikla jej postava. Zvoncové nohavice navyše Karin opticky pridali pár centimetrov na výške.

Fotogaléria
Karin Roth zo šou Svadba na prvý pohľad Zdroj: Instagram

Veronika Augustinová

Zelená v kombinácii so zebrovaným printom? Rozhodne áno! Podobne výrazná kombinácia môže dopadnúť veľmi zle, no fashionistka Veronika Augustinová presne vedela, ako tieto kúsky doladiť.

Namiesto klasických lodičiek si Veronika obula štýlové mokasíny na platforme v bielej farbe, ktoré doplnila o biele podkolienky.

Fotogaléria
Veronika Augustinová Zdroj: Instagram

Leona Melíšková

Češká blogerka Leona Melíšková presne vie, aké kúsky sú túto sezónu in a tiež to, čo na nej vyzerá najlepšie. Rozšírené nohavice, či verzia so zvoncovým strihom by tento rok nemala chýbať ani vo vašom šantíku.

Ak si však trúfate na niečo originálnejšie, v čom budete neprehliadnuteľná, tak môžete siahnuť po verzii s výraznou potlačou. Leona vsadila na retro potlač nohavíc, ktorá skvelo funguje vo večernom outfite, no našla by uplatnenie aj k ležérnejšiemu pracovnému outfitu.

Fotogaléria
Leona Melíšková Zdroj: Instagram

JankaTopanka

Sexi alebo vulgárna? Influencerka JankaTopanka vždy rada pútala pozornosť a inak tomu nebolo ani počas jej návštevy známej galérie neďaleko Bratislavy. Ak vám nechýba istá dávka odvahy, tak v podobnom outfite určite u svojho milého zabodujete.

Kožené nohavice Janka doplnila o vysoké čižmy nad kolená a koženú oversize bundu. Mužskému oku určite neunikol ani rafinovaný crop-top na šnurovanie. Čerešničkou na torte boli boli pri tomto outfite výrazné slnečné okuliare.

Fotogaléria
JankaTopanka Zdroj: Instagram

VandaJanda

Slovenská módna návrhárka Vanda Janda sa podarilo vyskladať skvelý outfit, ktorým ukázala, že elegantné kúsky vôbec nemusia byť nudné. Sebavedomej brunetke v tomto prípade nie je čo vytknúť.

Oblečenie, vlasy, make-up aj doplnky sú zladené do posledného detailu. Vanda skombinovala modrý blazer s klasickými džínsami, teniskami a výraznou ružovou kabelkou, ktorá celému outfitu dodala dievčenský nádych.

Fotogaléria
VandaJanda Zdroj: Instagram

Alexandra Gachulincová

Na nový český film Betlehemské svetlo sa tento týždeň bola pozrieť aj úspešná slovenská modelka Saša Gachulincová.

Dobre naladená kráska sa na bratislavskej premiére ukázala ležérnom denimovom outfite, v ktorom by zapadla aj do uličiek romantického Paríža. Šmrnc celému outfitu dodali mačacie okuliare. K dokonalosti už chýbal len červený rúž, prípadne baretka.

Fotogaléria
Saša Gachulincová Zdroj: Maxic Box Slovakia
Môže Vás zaujímať