Kampaň s novou Miss GOSH je na svete!

Víťazky v hľadáčiku fotografky Lucie Semeníkovej
19. novembra 2021
Šťastné a veselé Vianoce
24. decembra 2021
Víťazky v hľadáčiku fotografky Lucie Semeníkovej
19. novembra 2021
Šťastné a veselé Vianoce
24. decembra 2021

Aktuálna víťazka Miss Slovensko 2021 a zároveň nositeľka titulu Miss GOSH 2021, Sophia Hrivňáková nafotila pre značku GOSH COPENHAGEN oficiálny vizuál na jesennú kampaň NOVINKY na obočie BROW LIFT LAMINATION GEL.

foto: Petra Rosič @rosicpetra_photo
make-up: Veronika Huťková @veronikahutkova
supervisor: Ľubica Sečkárová @lubikasec

Sophia je už deviatou nositeľkou titulu Miss GOSH, jej predchodkyňami boli Karolína Chomisteková, Barbora Olejníková, Lujza Straková, Kristína Činčurová, Hanka Závodná, Katarína Očovanová, Frederika Kurtulíková a vlani Kristína Víglaská.

 

V zimnej kampani zas Sophia predstavila sofistikovaný, výrazný až dramatický vzhľad očí s krémovou ceruzkou MATTE EYE LINER. Postup líčenia bol prezentovaný vo vianočnom vydaní FAnn Info.

Link – Líčenie podľa GOSH
https://www.goshcosmetics.sk/index.php/skola-licenia/170-postupy/261-postup-sophia-hrivnakova-miss-gosh-2021


Značka GOSH COPENHAGEN je dánska rodinná spoločnosť, ktorá sa zaoberá výrobou a predajom dekoratívnej kozmetiky, produktmi starostlivosti o pleť, vlasovej a telovej starostlivosti.
Prípravky GOSH COPENHAGEN sú vyrobené v Dánsku, čím zaručujú vysokú kvalitu, Ich zloženie je bez parfumácie a parabénov a aj preto sú ideálne pre všetky typy pleti.
Značka neprestajne vyvíja nové prípravky pre zákazníčky, ktoré vedia, že sa dočkajú viac, ako len bežnej dekoratívnej starostlivosti.
Vzrastajúci trend vegánstva, zohráva rolu aj vo vývoji trhu s kozmetikou. Vegánske skrášľujúce produkty nie sú určené len striktným vegánom – sú venované všetkým, kto sa chce prostredníctvom nich vyjadriť.
Značka GOSH COPENHAGEN v súčasnosti vyrába už viac ako 70% vegánskych produktov.
Inšpirujte sa a nechajte priestor vlastnej tvorivosti na ceste ku kráse s výrobkami GOSH COPENHAGEN.

 

 

 

Zdieľajte