Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. augusta 2021, 22:39
Čas čítania 1:51
Daniel Mikolášik

Titul Miss Slovensko získala Sophia Hrivňáková. Spoznaj najkrajšiu Slovenku roka 2021

OSOBNOSTI MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Korunka krásy putuje na hlavu rodáčky z Banskej Štiavnice.

Titul tohtoročnej kráľovnej krásy v súťaži Miss Slovensko 2021 získala Sophia Hrivňáková. Finalistka s číslom 3 je 21-ročná rodáčka z Banskej Štiavnice, ktorá aktuálne študuje farmáciu, no vo voľnom čase sa venuje aj kreatívnemu líčeniu. 

Chcela by si vraj urobiť aj profesionálny kurz. Pred farmáciou sa venovala primárne tancu, ktorý ju sprevádza už od detstva. Napokon sa stala aj jednou z vedúcich detského tanečného súboru.

Miss Slovensko 2021: Sophia Hrivňáková
I. vicemiss Slovensko 2021: Sylvia Šulíková
II. vicemiss Slovensko 2021: Jana Vozárová

Víťazka 26. ročníka súťaže okrem titulu najkrajšej Slovenky tohto roka a účasti na Miss World 2021 získala aj 25 ďalších cien. K tým hlavným patrí prenájom auta na jeden rok, exkluzívna dovolenka pre 2 osoby do Ománu a kompletne zariadený 3-izbový byt na jeden rok.

Do súťaže Miss Slovensko sa Sophia prihlásila preto, že na sebe rada pracuje a posúva sa vpred. A práve táto súťaž sa jej zdala ako vhodná výzva, na ktorú je pripravená. Pre Refresher prezradila, že medzi jej prednosti, ktorými by mohla zaujať divákov a porotu Miss Slovensko, patrí to, že vďaka tanečným vystúpeniam je zvyknutá na publikum.

Odporúčané
Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami Toto je finálová 12-ka Miss Slovensko 2023. O titul kráľovnej zabojujú aktivistky či tanečnice aj dievča s politickými ambíciami 7. februára 2023, 14:21

„Možno mám trošku výhodu v tom, že som dlhé roky tancovala a chodila na rôzne súťaže či vystúpenia, a tak som zvyknutá na publikum. Okrem toho mám vždy dobrú náladu a rada sa smejem, takže verím, že taká energia pôjde zo mňa aj počas finálového večera,“ skonštatovala.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia Hrivňáková (@sophia_hrivnakova)

Refresheru okrem toho prezradila, že miluje všetky druhy športu, rada cvičí, ale nemá rada beh vonku. „Radšej by som bola hodinu na bežiacom páse než v teréne, čo je zvláštne, pretože väčšina ľudí to má práve opačne,“ tvrdí.

Po skončení súťaže si vraj chce ešte trochu užiť leto a ďalej pokračovať v štúdiu farmácie. „Mojou záľubou je aj líčenie a rada by som si urobila profesionálny kurz. Ale uvidíme, čo mi život prinesie do cesty,“ dodala Sophia. 

Aj tento rok sa súťažiace predstavili v špeciálnych číslach, v ktorých predviedli svoje talenty. Nechýbal spev, hra na klavíri, tanec, ale ani vzdušná akrobacia, maľba vo dvojici či karate.

„Mnohé finalistky aj mňa prekvapili. Nielen tým, čo dokážu, ale aj tým, ako sa do príprav na galavečer a priamy prenos pustili. Sú ambiciózne a to sa mi páči. Verím, že to ocenia aj diváci,“ povedal riaditeľ súťaže a predseda hlavnej poroty Miss Slovensko Michael Kováčik.

Miss Slovensko 2021
Zdroj: Miss Slovensko/Peter Stas

O víťazke rozhodovala porota v nasledujúcom zložení: bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková, vizuálna umelkyňa Mikina Dimunová, oficiálna fotografka súťaže Petra Ficová, bývalá riaditeľka Miss Slovensko Magdaléna Šebestová, strieborný medailista v disciplíne K1 na OH 2020 v Tokiu Jakub Grigar, módny fotograf Lukáš Kimlička a stand-upový komik a moderátor Rádia Jemné Bekim.

Na javisku bola zakomponovaná aj netradičná scéna, v ktorej sa nachádzal bazén. Navrhol ho riaditeľ súťaže Miss Slovensko spolu s architektom Michalom Lošonským. Z neho predstavila svoju najnovšiu skladbu Tanec slovenská speváčka Martina Schindlerová, finalistky ďalej na scéne sprevádzali The Pastels a Ladylicious a vystúpila aj speváčka Emma Drobná či raper Ego.

Domov
Zdieľať
Diskusia